Nyheter

Specialanpassat cykelbatteriskåp

Idag har vi levererat och monterat ett cykelbatteriskåp till fastighetsbolaget Wallenstam. Givetvis, anpassat efter önskemål och med deras logotyp. UniBike Charge är skåpet som förvarar och laddar batterier till elcyklar.

City Gross fortsätter installera ButiksDNA

City Gross i Bromma har valt ButiksDNA som åtgärd mot stölder. Vindico är specialister inom butikssäkerhet. Idag består våra kunder av några av Sveriges största butikskedjor. Allt fler butiker och butikskedjor väljer oss tack vare mycket positiva resultat.

Vindico lanserar nytt varumärke, Vindico Safe ’n’ Sound

Det nya varumärket Safe ´n’ Sound kommer att representera säkerhetsprodukter med fokus på konsumentmarknaden. Produkterna kommer att säljas via återförsäljare i Norden och finnas i såväl fysiska butiker som online.

Safe ’n’ Sound kommer att stå för smarta säkerhetslösningar för att skapa trygghet och säkerhet för människor i vardagen.

”Safe ’n’ Sound produkterna kommer att utgöra ett utmärkt komplement till Vindicos MärkDNA produkter, som redan idag erbjuds konsumentmarknaden via återförsäljare”, säger Andreas Holmström, försäljningschef på Vindico.

Safe ’n’ Sound lanseras under december månad.

För ytterligare information:

Carl Schneider

Verkställande Direktör

Vindico Group AB

073-920 69 01

carl.schneider@vindico.se

Andreas Holmström

Försäljningschef

Vindico Technology AB

070-714 78 08

andreas.holmström@vindico.se

Kort om Vindico Technology AB:
Vindico Technology AB som marknadsför och säljer fysiska säkerhetsprodukter och system är det rörelsedrivande bolaget i Vindicokoncernen med moderbolaget Vindico Group AB. I sortimentet ingår produkter och lösningar inom DNA-märkning, bland annat ButiksDNA och ByggDNA, kameraövervakningssystem samt produkter för säker förvaring och laddning av surfplattor, laptops, cykelbatterier och mobiltelefoner. Produkterna är delvis egenutvecklade. Försäljning sker direkt och via återförsäljare. Vindico Group är listat på Spotlight Stock Market med tickern VSEC.

 

Rångarliga i Storbritannien fast

En bankrånsliga fast tack vare SelectaDNA. Ligan på 5 personer har dömts till sammanlagt 45-års fängelse i Storbritannien. Medlemmarna i ligan blev exponerade av SelectaDNA och den unika DNA-koden kunde kopplas till brottet.

ICA Kvantum Farsta börjat med ButiksDNA

ICA Kvantum Farsta har idag börjat med ButiksDNA som stöldförebyggande åtgärd.

Med modern miljöanpassad DNA-teknik förebyggs butiksstölder samt möjliggörs för polisen att koppla ihop brottslingar med en brottsplats.

Märkningen påverkar inte varornas utseende eller funktion och bibehåller en trygg miljö för både kunder och personal.

SelectaDNA får svensk certifiering

SelectaDNA har erhållit den svenska normen för MärkDNA, SSF 1098. Detta specificerar krav på såväl produkten som leverantören och är framtagen i ett samarbete mellan Polismyndigheten, Larmtjänst, leverantörer och Stöldskyddsföreningen.

Rånare fast tack vare SelectaDNA Rån & Inbrottsspraysystem.

Våra danska kollegor Unisecure har hjälpt polisen att sätta en rånare bakom lås och bom. Gärningsmannen trodde att han kunde komma undan med att vara maskerad. Problemet (för honom) var att han inte tog skyltarna – ”DNA Spray installerat i butiken” på allvar. Nästan tre månader efter rånet hade polisen en misstänkt och här kunde vi hitta spår av SelectaDNA från gärningsmannen som band honom till rånet. Denna DNA-kod är unik för den butiken och utlöses endast under rånet. Läs mer om våra butikssäkerhetslösningar här

Besök hos Bosch

Som kund hos oss ska du alltid ha tillgång till den senaste tekniken. Därför besöker vi med ständigt våra tillverkare för att skaffa oss ny kunskap.

Nyligen, besökte några av våra säkerhetsrådgivare Bosch för att ta del av de senaste nyheterna.

Vilka regler gäller vid kameraövervakning?

Vår kollega Tomas förklarar vad som gäller vid installation av kameraövervakningssystem, här hos Sveriges Åkeriföretag.

Vindico skriver leverantörsavtal med Electra Sweden AB och får en första order

Vindico fortsätter sin satsning på säkerhetsprodukter mot konsumentmarknaden

Vindico Technology AB, dotterbolag till Vindico Group AB (publ), har nu skrivit ett leverantörsavtal med Electra Sweden AB, dotterbolag till Electra Gruppen AB (publ), om att leverera säkerhetsprodukter till Electras kunder, vilka är några av de ledande fackhandelskedjorna i Sverige. En första order har erhållits.

”Vi bedömer att det finns en stor tillväxtpotential för våra nya säkerhetsprodukter för konsumentmarknaden. För att nå detta för oss delvis nya marknadssegment gäller det att ha ett klart budskap och produkter som passar alla. Avtalet med Electra Sweden AB ger oss chansen att nå ut bredare på konsumentmarknaden.” säger Carl Schneider, VD på Vindico Group.

För ytterligare information:

 

Carl Schneider
Verkställande Direktör
Vindico Group AB
073-920 69 01
carl.schneider@vindico.se

 

Andreas Holmström
Försäljningschef
Vindico Technology AB
070-714 78 08
andreas.holmström@vindico.se

1 2 3 4